Newcastle – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle körde över Sheffield United fullständigt i senaste ligaomgången. Annars har säsongsstarten, varit ganska taskig. Alexander Isak har bänkats. Callum Wilson imponerar, levererar poäng och många mål. Newcastle lär rotera litegrann här, då det väntar ett tufft, och viktigt spelschema i Premier League härnäst. Oddsen inför denna match är rätt jämna, men gästerna har alltid en vilja att vinna.

Manchester City vill alltid vinna alla titlar. Förra säsongens prestationer var också otroligt imponerande där klubben tog flertalet titlar på både engelsk och europeisk mark. Den historiska säsongen kan dock innebära att man bli mätt, men för Pep, Kevin och Erling i ljusblått är det alltid seger som gäller och än så länge är man numret större än övriga klubbar i England. Flera viktiga spelare saknas dock ikväll.

Jag spelar på raka Man City Draw No Bet till 1,86 @ expekt.

  • Match: Newcastle – Man City
  • Spel: Man City DnB
  • Odds: 1,86 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/9

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar