Osasuna – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Osasuna hittas på tolfteplats i tabellen med sju inkasserade poäng på sex matcher, och klubben grämer sig troligtvis fortfarande över sitt uttåg ur Conference League. Spanjorerna förlorade nämligen mot Club Brügge i playoff-mötet. Osasuna har nu spelat tre seriematcher efter denna besvikelse och klubben är segerlösa. Osasuna fick åtminstone med sig poäng i en mållös drabbning mot Sevilla senast.

Atlético Madrid har verkligen blandat och gett under säsongsinledningen, men i helgen gav de verkligen ett styrkebesked då man ganska bekvämt besegrade Real Madrid med 3-1 i derbyt. Det var förmodligen Atletis bästa derby på flera år, och det kändes aldrig riktigt som att deras tidiga grepp om matchen var hotat. José María Giménez och Koke var båda tillbaka i spelartuppen mot Real Madrid.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ bet365.

  • Match: Osasuna – Atlético Madrid
  • Spel: Atlético Madrid (2)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:30, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar