Newcastle – Burnley

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle har inlett nuvarande ligasäsong halvdant. Hemmalaget vann premiären mot Aston Villa, men förlorade därefter tre raka matcher mot, Man City, Liverpool, samt Brighton. Efter dessa förluster vann man mot Brentford och dem övertygade genom att utklassa Sheffield United. Nu senaste slog man ut självaste Manchester City i ligacupen. Alltså kommer de till matchen med bra form.

Burnley kanske har förtjänat någon poäng till den här säsongen. Annars säger deras placering i tabellen ganska mycket om vart laget står. Detta är även Burnleys sista match innan deras schema ser något mer trivsamt ut. De har startat säsongen med att möta sex lag som slutade topp åtta i Premier League förra året. Om man skulle förlora borta på St James´ Park skulle det inte vara världens undergång.

Jag spelar på Newcastle -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Newcastle – Burnley
  • Spel: Newcastle -1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar