Elche – Andorra

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche ramlade ur högstaligan förra säsongen. Hemmalaget var heller inte närheten av säker mark. Laget spenderade hela säsongen som avsågade nere i botten. Flera tunga spelarnamn har naturligtvis lämnat under sommaren. Därmed besitter dem en ganska svag trupp. Men i Segunda División-mått mätt, ska de naturligtvis kunna prestera bättre än hittills. På hemmaplan är Elche svåra att besegra.

Andorra har andra typer av bekymmer. Fram i banan har spelet sett bra ut. Däremot har det släppts in på tok för många mål. Stundtals har det varit en hönsgård i försvaret, som mot Albacete nyligen, då det blev 1-3-förlust. Gästerna placeras på sjuttondeplatsen efter nio spelade omgångar. Senast föll de med 0-1 hemma mot Real Zaragoza efter att Rubén Bover dragit på sig ett rött kort redan efter 18 minuter.

Jag spelar på Elche +0 (Asian Handicap) till 1,48 @ bet365.

  • Match: Elche – Andorra
  • Spel: Elche +0 (AH)
  • Odds: 1,48 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar