Grekland – Holland

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Grekland innehar andraplatsen deras i EM-kvalgrupp. Grekland inkasserade senast en tung seger borta mot Irland med 0-2. Segern innebär att grekerna tog sin andra raka seger, efter 5-0-överkörningen mot Gibraltar. Det här innebär nu att grekerna har tolv inspelade poäng på sex matcher inför nyckelmötet mot gästande Holland i Aten under denna måndagskväll.

Holland placeras strax efter grekerna i tabellen. Holland har en skadredrabbad trupp som föll tungt mot Frankrike i fredags, fullt rättvist. Med tanke på skadelistan, gjorde Holland en bra prestation nu senast hemma mot Frankrike (1-2). Efter den bekväma 3-0-segern mot Grekland på hemmaplan, när Holland gjorde tre mål i den första halvleken. Det lär bjudas på hårdare motstånd den här aftonen.

Jag spelar på över 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,62 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Grekland – Holland
  • Spel: Över 2,0 mål
  • Odds: 1,62 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar