Osasuna – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Osasuna återfinns på tiondeplats i högstaligan. Hemmalaget har gjort en godkänd säsongsinledning och egentligen, är det ingen överraskning att Osasuna placeras i ingenmanslandet. Förra säsongen slutade laget på sjundeplatsen och de plockade också en finalplats i Copa del Rey. Tränaren, Jagoba Arrasate har dessutom en bra mix av spelare, som håller en hög nivå i den spanska högstaserien.

Granada har gjort en sämre säsongsinledningoch hittas för tillfället på nästjumboplatsen med bara sex poäng på nio spelade matcher. Granada kommer att få det tufft att hålla sig kvar efter uppflyttningen. Målet är att säkra kontraktet. Defensiven har lyst med sin frånvaro med lite över 2,5 insläppta mål per ligamatch. Samtidigt har laget nu tre raka oavgjorda matcher och skall inte underskattas.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Osasuna – Granada
  • Spel: Osasuna (1)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar