Sevilla – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla huserar på nedre tabellhalvan, närmare bestämt sextondeplatsen efter åtta spelade matcher. På grund av uteblivna resultat, har Jose Luis Mendilibar sparkats. Hans ersättare blev Diego Alonso, tidigare förbundskapten för Uruguay. Trots dess köp av Real Madrid-ikonen Sergio Ramos, har försvaret varit instabila och laget gör sällan gjort några bra insatser. Lättare blir det inte i denna matchen.

Real Madrid reser till Estadio Ramon Sanchez Pizjuan som serieledare. Med åtta segrar på nio matcher i spanska högstaligan, har Carlo Ancelotti och hans lag fått en drömstart. Det är två poäng ner till Girona och ytterligare en poäng till Barcelona. Anfallsspelet har varit i världsklass med nio fullträffar över Las Palmas, Girona och Osasuna under de tre senaste omgångar. Samt inga insläppta mål.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Sevilla – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 21/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar