Chelsea – Brentford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea kommer förmodligen bygga vidare på sin prestation mot Arsenal i senaste matchen. The Blues kryssade nämligen (2-2) och detta innebär att Chelsea numera placeras på tiondeplats i tabellen. Laget stod samtidigt för en stark insats fram tills misstaget och det syntes att självförtroendet var betydligt bättre än tidigare. Innan matchen senast, hade man dessutom inkasserat två raka trepoängare.

Brentford lyckades slå tillbaka Burnley förra helgen. Starkt, men också mot ett mycket formsvagt lag för dagen, och nu blir det andra puckar. Utöver den segern har Brentford haft det tufft på sistone. Formen är inte jättestark och då blir det svårt att stå emot och slå tillbaka Chelsea för tillfället. Motståndet är påväg framåt i både utveckling och dagsform. I denna match känns Chelsea som givna favoriter.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betsson.

  • Match: Chelsea – Brentford
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 28/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar