Burnley – Sheffield U

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley återfinns på jumboplatsen i tabellen och hemmalagets form är katastrofal. Klubben har numera elva förluster efter 13 omgångar. Man behöver plocka poäng i matcher mot bottenkonkurrenterna, och lagets enda seger kom mot Luton Town. Kompanys gäng förväntas äga den här matchen, men tveksamt om utfallet blir så. Dess målskytte har varit uruselt, faktiskt sämst i hela ligan.

Sheffield United hittas i bottenstriden, men en ynka poäng mer än Burnley. Dessa bottengängen måste börja ta poäng inom kort, annars kommer avståndet bli alldeles för stort upp till säker mark. Redan nu har de fyra respektive fem poäng upp till 17:e placerade Luton Town. Klubbarna behöver ett trendbrott snarast. Gästande Sheffield United har också rejäla problem med målskyttet, särskilt på resande fot.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,88 @ ComeOn.

  • Match: Burnley – Sheffield U
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,88 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar