Getafe – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe är åttondeplacerade i spanska högstaligan. Hemmalaget har inkasserat fem segrar på deras åtta senaste matcher. Prestationerna har förbättrats ordentligt nu under senaste tiden och därav resultaten. Klubben har börjat klättra i tabellen och har faktiskt lite häng på topplaceringarna. De befinner sig, bara fem poäng bakom sexan Real Sociedad, och det är verkligen en bedrift.

Rayo Vallecano tappade sin succétränare Iraola inför den här säsongen. Det har varit en stor omväxling men laget har klarat det bra hittills. En fin start med Rodriguez lade grunden för mittenplaceringen, trots att formen varit klart sämre på sistone. Rayo har inte varit särskilt bra under de närmaste månaderna, där de har gått vinstlösa i åtta raka ligamatcher. Hemmalaget ska vara något vassare här.

Jag spelar på Getafe Draw No Bet till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Getafe – Rayo Vallecano
  • Speltips: Getafe DnB
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:00, 2/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar