Girona – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Girona fortsätter imponera i Spanien. Hemmalagets ligapalcering som tabelletta är såklart chockerande. I helgen tappade de poäng mot Almeria, men detta efter rött kort under forceringen i slutminuterna. Nu var inte prestationen speciellt bra. Vad gäller cupspelet, är detta prioriterat för klubben som storsatsar den här säsongen. För två veckor sedan, slog laget Atletico Madrid med 4-3.

Rayo Vallecano innehar elfteplatsen och laget har faktiskt två raka bortasegrar mot Getafe och Huesca. Annars är inte formen något Vallecano kan skryta om, med fyra poäng på sina fem senaste matcher. På hemmaplan ska Girona kunna hitta tillbaka helt och hållet sedan förlusten. Det är trots allt klasskillnad mellan lagen och skulle spelare som Savio, Dovbyk och andra stjärnor starta, tror jag på seger.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Girona – Rayo Vallecano
  • Speltips: Girona (1)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:30, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar