Sunderland – Hull

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sunderland placeras på sjundeplatsen i Championship. Laget har blandat och gett under denna säsong. Hemmalaget har möjligheten att inkassera sjätteplatsen och slutspelsplatsen vid händelse av att dem vinner samtidigt som Coventry då tappar poäng. Matchen betyder mycket. Gästande Hull är nämligen bara en poäng efter i tabellen. Klubben måste också ta hänsyn till lagen bakom dem i tabellen.

Hull är niondeplacerade i tabellen. Inför detta möte dras klubben med en hel del avbräck, när offensiva krafter som Liam Delap, före detta City-talang och Jaden Philogene saknas. Spekulationer finns kring att Aaron Connolly saknas för dagen då han varit tveksam i ett gäng dagar. Utöver dessa tunga avbräcken finns även Cyrus Christie, Jean Michael Seri, Adama Traore och Ruben Vinagre på listan av avbräck.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Sunderland – Hull
  • Speltips: Sunderland (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar