Bilbao – Mallorca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao placeras på femteplatsen, tillika Europa League-placering. Baskerna kryssade nu senast borta mot Cadiz (0-0), vilket bör ses som ett poängtapp. Denna matchen, spelades samtidigt, fyra dagar efter urladdningen i cupen mot Barcelona där klubben vann med 4-2 efter förlängning. Mot Cadiz, valde tränare Valverde, att vila flera ordinarie spelare. Här lär Bilbao vara sugna på revancsh.

Mallorca hittas på femtondeplatsen i tabellen. Gästerna åkte på en förlust senast hemma mot Betis, i en match där Mallorca totalt sett förtjänade en pinne. Betis gjorde det dock väldigt bra och lyckades stänga igen målet. Gästernas form är helt okej med tanke på deras placering. Dock har gästerna bara vunnit tre matcher under säsong. De har kryssat elva matcher och förlorat åtta stycken.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Bilbao – Mallorca
  • Speltips: Bilbao (1)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar