Mallorca – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Mallorca placeras på femtondeplatsen i spanska högstaligan. Nu vankas semifianl i spanska cupen, och Mallorca har besegrat Boiro, Valle Egues, Burgos, Tenerife, och Girona. Managern Javier Aguirre har gjort ett bra arbete, men spelarna verkar dock ha tappat formen. Hemmalaget har två raka nederlag i serien, mot Real Betis samt Athletic Bilbao. Hemmalaget utklassades dessutom av Bilbao (4-0).

Real Sociedad är sjätteplacerade i tabellen. Laget tog sig till semifinal genom att besegra Bunol, Andratx, Malaga, Osasuna och Celta Vigo. Under tiden har det bara blivit ett insläppt mål. Försvaret fortsätter att vara urstarkt. I ligan har de hållit nollan tre gånger om, mot Celta Vigo, Rayo Vallecano och Girona. Fram i banan finns offensiv kraft i Oyarzabal, Silva och Barrenetxea. Här har gästerna goda chanser att vinna.

Jag spelar på Sociedad Draw No Bet till 1,68 @ Leo Vegas.

  • Match: Mallorca – Sociedad
  • Speltips: Sociedad DnB
  • Odds: 1,68 @ Leo Vegas
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar