Marseille – Metz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Marseille placeras på åttondeplatsen i franska högstaligan. På hemmaplan är man fortsatt obesegrade efter tio ligamatcher och utmanar topplagen. Dock drar deras spel på resande fot ner helheten. Det har nu, resulterat i klubbens tabellplacering. Dessutom är Marseille formsvaga nu, med fyra matcher utan seger. Denna match kan bli viktig inför spelet i Europa League.

Metz placeras på sextondeplatsen och har det riktigt kämpigt just nu, med sju raka förluster i ligan. De har fallit rejält i tabellen och innehar därmed den negativa kvalplatsen. Oerhört tungt för klubben som inledde ligan på ett bra sätt. Men nu är gästerna tyvärr tillbaka på ruta ett igen. Offensiven har sett väldigt uddlös ut och det är endast jumboplacerade Clermont som gjort färre mål än Metz.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Marseille – Metz
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar