Villarreal – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal placerar sig på trettondeplatsen i spanska högstaligan. Villarreals insatser under säsongen har väl knappast imponerat på någon och därav placeringen. Man besitter mycket spets i anfallarna Sörloth, Moreno och Morales, men trots detta får man ingen vidare utdelning under den här säsongen. Det här blir därför en väldigt viktig match för klubben att nu undivka bottenstriden.

Getafe är tiondeplacerade i tabellen och gästerna har en fullt godkänd dagsform inför bortamötet med Villarreal. Getafe har bara vunnit en av sina 12 bortamatcher i LaLiga den här säsongen, vilket inte alls är ett bra facit. Flera av matcherna har dock slutat oavgjort. Det här är också ett lag, precis som Villarreal, där spetsen finns längst fram i laget. Mayoral och Greenwood för laget framåt.

Jag spelar på Villarreal Draw No Bet till 1,57 @ Leo Vegas.

  • Match: Villarreal – Getafe
  • Speltips: Villarreal DnB
  • Odds: 1,57 @ Leo Vegas
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/2

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar