Luton – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Luton återfinns på sjuttondeplatsen i tabellen, och har överträffat förväntningarna. Samtidigt hade laget varit under nedflyttningsstrecket om inte Everton hade åkt på sitt poängavdrag. Trots allt, imponerande av Luton som gör livet svårt för flertal av sina motståndare, även mot topplagen i Premier League. Laget har överraskat mot City, Arsenal, Liverpool, Tottenham, men även mot andra lag på Kenilworth Road.

Manchester United hittas på sjätteplatsen i Premier League. Laget har äntligen börjat hitta rytm, särskilt i det offensiva spelet. Där har laget lyckats göra en hel del mål de senaste matcherna. United har vunnit fyra matcher i rad och lyckats göra totalt 13 mål under denna period. Dessutom har Rasmus Højlund funnit målformen och nätat i fem raka matcher. Jag tror Uniteds fina form bidrar till seger även här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Luton – Man United
  • Speltips: Man United (2)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 18/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar