Bilbao – Mallorca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bilbao återfinns på femteplatsen i tabellen. Hemmalaget kommer närmast från en 2-0-förlust borta mot Real Madrid. Dessförinnan hade Athletic Bilbao fyra matcher utan några insläppta mål och då var två av motstånden, Atletico Madrid och Barca. Detta är alltså två storklubbar som Bilbao slagit. Bilbao kommer till kvällens match som välförtjänta favoriter, och guldchanserna är givetvis goda.

Mallorca hittas på femtondeplatsen i tabellen. Gästerna har kommit till finalen på ett bananskal. De fick en drömstart i kvartsfinalen mot Girona och hade 3-0 redan efter 35 minuter. Sedan drog de på sig rött kort och straff med 25 minuter kvar, men lyckades hålla ut. Man mötte sedan Sociedad vid rätt tillfälle i semifinalerna (0-0 hemma och 1-1 borta) Baskerna missade straff både i matchen och i straffläggningen.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ betsson.

  • Match: Bilbao – Mallorca
  • Speltips: Bilbao (1)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 22:00, 7/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar