Barnsley – Bolton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barnsley lyckades plocka den sista playoff-platsen i League One med två poäng ner till sjundeplats. Dem avslutade säsongen väldigt svagt med enbart två segrar på de tio sista matcherna i grundserien. Och sex raka matcher utan seger på de sex sista matcherna. Under denna svagare period, resultatmässigt, har det varit defensiven som stagnerat. Offensivt har Barnsely fortfarande presterat.

Bolton producerade näst flest mål i serien. Endast Peterborough gjorde fler under grundserien. Man var med och kämpade om den andra direktplatsen i princip hela vägen in i slutet, men hamnade fem poäng bakom Derby, och fick nöja sig med en tredjeplats. Formen på slutet har, till skillnad från Barnsley, varit bra. Sju raka matcher utan förlust och endast en förlust på de tio senaste matcherna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ bet365.

  • Match: Barnsley – Bolton
  • Spel: Bolton (2)
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar