Burnley – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley var uträknade från bottenstriden, men är återigen involverade i jakten om förnyat kontrakt. En förbättrad form och konkurrenter med poängavdrag, är alltså anledningar till varför resan fortfarande lever vidare. Dem har bara två poäng upp till 17:e placerade Nottingham Forest, som väntar i den sista omgången. Nu senast kryssade laget mot, ett underpresterande Man United (1-1).

Newcastle har också viktiga poäng att spela om. Laget har fortfarande en chans på Europa-spel nästa säsong, då tabellsexan Manchester United endast befinner sig en poäng framför. Newcastle har hittat tillbaka till formen igen och sett klart bättre ut på sistone. Magpies har fortsatt rejäla skadebekymmer i truppen, men det hindrade inte dem från att leverera på en riktig hög nivå i senaste omgången.

Jag spelar på raka tvåan till 1,98 @ ComeOn.

  • Match: Burnely – Newcastle
  • Spel: Newcastle (2)
  • Odds: 1,98 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar