Newcastle – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle har återfunnit målglädjen. Hemmalaget har mött bottenlagen, Sheffield United samt Burnley, men det är fortfarande ett imponerande facit. Det råder inga tvivel om att Newcastles offensiv lyfter sig ytterligare, med Calum Wilson i truppen. Med både honom och Isak skadefria, har Newcastle, två riktigt målfarliga anfallare. Wilson har också gjort två mål på tre matcher sedan återkomsten.

Brighton kan spela en väldigt fin fotboll när de väl får spelet att stämma. En sådan insats fick vi bevittna i den senaste omgången mot Aston Villa. Motståndarna var dock begränsade av det tuffa spelschemat och ett fokus på Europa-slutspelet – Med det sagt var dem totalt chanslösa i detta mötet. Brighton stod för en kanoninsats och om det inte vore för svensken Robin Olsen hade det kunnat sluta i en storseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Unibet

  • Match: Newcastle – Brighton
  • Spel: Newcastle (1)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar