Aston Villa – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa återfinns på fjärdeplatsen i Premier League. Föregående vecka var tung för hemmalaget. De var storfavoriter till att kamma hem Conference League. Dock förlorade de semifinalen mot Olympiakos. Engelsmännen var bättre i matchserien, men gjorde samtidigt två svaga insatser. Det svider såklart, men samtidigt är laget på väg mot en stabil placering i Premier League.

Liverpool hittas på tredjeplatsen och har stått för en svag avslutning på ligasäsongen, och därav tappat mark i den absoluta toppen. Gästerna är redan ute ur guldstriden, där Arsenal och Manchester City gör upp om titeln. Hur det än slutar i de två sista omgångarna, är Liverpools tredjeplats säkrad. Nu handlar det endast om att försöka få ett snyggt avslut på Klopps två sista matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,73 @ expekt.

  • Match: Aston Villa – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,73 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar