Bolton – Oxford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bolton avancerade vidare igenom ett dubbelmöte med Barnsley i första rundan av kvalet. Dubbelmötet slutade 5-4 efter att Bolton segrat på bortaplan med 1-3 samt förlorat med 2-3 hemma. Avancemanget var rättvist och i serien slutade Bolton på tredjeplatsen. Därmed besitter laget favoritskapet, då de var närmast att knipa en direkplats till Championship. Bolton bör ha gott självförtroende.

Oxford kommer från ett betydligt mycket målsnålare dubbelmöte mot Peterborough, där Oxford först lyckades knipa en 1-0-seger på hemmaplan, för att sedan lösa ett oavgjort resultat (1-1) på bortaplan. Detta räckte för avancemang. I det andra mötet kom man undan med andan i halsen, då Peterborough var det klart bättre laget, men lyckades inte få hål på Oxford mer än en gång trots flertalet fina chanser.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ betsson

  • Match: Bolton – Oxford
  • Spel: Bolton (1)
  • Odds: 1,95 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:15, 18/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar