Villarreal – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal hittas på åttondeplatsen i Primera Division. Hemmalaget har fortfarande chansen att knipa en europaplats, närmare bestämt sjundeplatsen. Deras tränare Marcelino har fått fart på spelarna, och de har även underpresterat stora delar av säsongen. De har fem poäng upp till 7:an Real Betis i tabellen, när det återstår två omgångar av ligaspelet. Hemmalaget är dessutom fortmstarka för tillfället.

Real Madrid är överlägsen tabelletta och har nätat totalt 83 gånger på 36 omgångar. Samtidigt har man också släppt in minst mål av alla, endast 22 gånger. Det råder ingen tvekan om vilket lag som har varit bäst i Spanien och kanske även hela världen. Tränaren Carlo Ancelotti har varit flitig med att rotera i sina startelvor. Något som har lett till stora framgångar och ständigt utvilade stjärnor.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ Unibet.

  • Match: Villarreal – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 2,20 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar