Ljungskile – Gefle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I och med att Falkenberg tog poäng mot Mjällby räckte dock inte segern till mer än kvalspel. Totalt spelade Gefle ihop 32 poäng i årets allsvenska. Gefle IF fick, efter en tung period, en härlig avslutning på Allsvenskan. I den sista omgången visade laget stor styrka genom att vända underläge 0-1 till seger med 2-1 mot Helsingborgs IF.

I kvalet väntar nu Ljungskile SK som, trots hela 60 inspelade poäng, slutade trea i Superettan. Det är mycket som har imponerat med LSK den här säsongen. Vad sägs till exempel om 24 raka matcher utan förlust? Senast vann LSK mot Pär Asps Varberg med 3-0 och totalt gjorde man 60 mål i seriespelet, mest i Superettan. Men faktum är att man också släppte in färst, endast 25 mål. Så det finns både stora offensiva och defensiva kvaliteter hos Ljungskile.

Ljungskile har under den gångna säsongen, kännetecknats av att de har varit laget som gjort sena mål. Man har under 6 matcher i halvlek haft oavgjort, men sen vunnit dessa i andra halvlek. Och man har legat under i halvlek i 3 matcher där man sedan lyckats ta med sig en poäng. Alltså i 9 stycken matcher, har man vänt ett resultat i halvtid. Gefle å andra sidan har haft oavgjort i halvtid i 9 stycken matcher som man sedan förlorat i halvtid. Och tre respektive en match där man tappat ledningen i andra halvlek. Med tanke på Ljungskiles form och Gefles svårtigheter att spela av matcher, väljer jag att spela, Ljungskile att vinna minst en halvlek till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Ljungskile – Gefle
  • Spel: Hemmalaget att vinna minst en halvlek
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 6/11, 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar