HV71 – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har haft ett uppehåll på tolv dagar. Laget avslutade mindre bra innan uppehållet. Först förlust på bortaplan mot Linköping, 2-0. Som därefter följdes upp med en 3-4 förlust på hemmaplan mot Modo, i. en match som HV hade en 3-0 ledning under den andra perioden. Förlusten var HV71′s första på hemmaplan den här säsongen. HV71 hade på lagets fem senaste matcher innan det längre uppehållet tre segrar och två förluster. Det innebär att HV71 har tappat sin serieledning och halkat ner till tredje plats i tabellen. Laget är dock endast tre poäng bakom ettan och tvåan och har fyra poäng ner till fyran.

Luleå spelade en match så sent som i tisdags och har spelat två matcher under uppehållet. Då det var dags för CHL-retur mot österrikiska Red Bull Salzburg. Luleå skulle vända ett 2-4 underläge från den första matchen. Man låg under med 4-1 efter den första perioden och det såg ut verkligen inte bra ut, men med fem raka mål under tretton minuter i perioden tog Luleå ledningen till 4-6. I den tredje perioden kom också 4-7 men med mindre än två minuter kvar kom 5-7 och straffläggning. Där drog Luleå det längsta strået och är därmed vidare i CHL. Annars avslutade Luleå SHL med att besegra Färjestad med 3-2 efter straffar på hemmaplan och har på lagets fem senaste matcher i SHL två segrar och tre förluster.Luleå har efter sin formsvacka hamnat längre ner till i tabellen och efter arton spelade matcher hittar vi Luleå på en åttonde plats med tjugosex inspelade poäng. På bortaplan har däremot Luleå varit stabila. Med tretton poäng efter nio bortamatcher är Luleå seriens fjärde bästa bortalag.

Med ett Luleå som tog en tung seger i CHL och fixade ett rejält självförtroende att ta med sig till Jönköping samtidigt som laget trivs mot HV71 och med få skador ska laget har en god chans att få med sig poäng. Jag väljer att spela X2 till 1,85 hos Unibet.

  • Match: HV71 – Luleå
  • Speltips: X2
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 13/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar