Tillberga – Vetlanda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för femte omgången i Elitserien och Vetlanda gästar Västerås för att sin första seger?

Vetlanda har imponerat på mig, de har lyckats ta poäng i samtliga inledande matcher mot lag som Villa, Vänersborg, Västerås och Edsbyn. Jag var dock inte förvånad att denna säsongen skulle börja bättre med tanke på att man nu har spelare som Christian Mickelsson, Johan Löfstedt, Jonas Persson m.fl. Vetlanda kommer senast från ett oavgjort resultat mot Edsbyn. Det var en match som började väldigt avslaget från Vetlandas sida. Edsbyn gick snabbt fram och fick till två snabba (0-2) efter cirka sex minuter. Man hade senare en ledning med 4-3 som sedan blev ett underläge med 5-6, men Johan Löfstedt frälste Vetlanda och satte dit 6-6 i 90 minuten.

Tillberga ligger just nu efter fyra spelade matcher mot olika bra lag på en sista plats. Det som är mest anmärkningsvärt är att man har släppt in hela 39 mål på dessa matcher. Vilket är i snitt cirka 10 mål per match! Tillberga förlorade förra omgången med 15-3 borta mot Villa Lidköping och Tillberga bytte efter 15-0 ut sin målvakt. Matchen innan dess förlorade man med 3-14 mot Sandviken som är även de ett väldigt bra lag! Man har alltså blivit totalt utklassade mot dessa 2 giganter och nu väntar även en väldigt svår utmanare i årets Elitserien.

Tillberga kommer alltså till spel med halvdant självförtroende, medans Vetlanda ska ta 3 poäng här och förmodligen ösa in mål. Vi får 1.65 på Vetlanda -2.5 mål hos Unibet och jag går in med en medel insats.

  • Match: Tillberga – Vetlanda
  • Spel: Vetlanda -2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19:00 , 14/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar