Uruguay – Frankrike

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Uruguay har blivit bättre och bättre med mästerskapet; vunnit fyra matcher av fyra spelade. Insatsen mot Ryssland, dess 3-0-kross, samt segern i åttondelsfinalen mot Portugal med 2-1 sticker ut. Uruguays vassaste spelare har nog varit Edison Cavani med sina tre baljor och stora briljans. Nu riskerar dock Cavani, liksom Luis Suárez, där rapporterna förvisso är positivare, att denna kvartsfinal.

Frankrikes insats så här långt har väl knappast imponerat, men åttondelsbiljetten kunde ändå kammas hem utan att behöva svettas överdrivet. Väl i slutspelsfasen stod ”Les Bleus” emellertid för en suverän insats när Argentina skickades ut och vinstsiffrorna skrevs 4-3. Bäst i Frankrike då var Kylian Mbappé, med två mål och ständigt som ett hot för motståndarförsvaret. Han kan spela en huvudroll här.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,55 @ expekt.

  • Match: Uruguay – Frankrike
  • Spel: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,55 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar