Leicester – Everton

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leicester kommer hit med en uppåtpekande form, där de vunnit mot Huddersfied samt Newcastle i seriespelet och däremellan passerat Wolverhampton i Ligacupen via straffsparkar. Klubben befinner sig bakom den absoluta ligatoppen och jobbar nu för att stärka deras aktier på den övre tabellhalvan. Risk att Jamie Vardy missar matchen för Leicester, men av rapporter att döma borde han vara redo.

Everton åkte ur ligacupen som Leicester avancerat vidare i, även det efter straffar, mot Southampton. Innan dess hade emellertid en sämre svit brutits, när Fulham krossades med 3-0 på Goodison Park. Gylfi Sigurdsson stod för två baljor, men också en missad straff. Stark andra halvlek av ”Toffees”. Gemensamt för båda dessa lag är att de har visat prov på offensiva kvalitéer. Defensiven har dock varit sämre.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,91 @ ComeOn.

  • Match: Leicester – Everton
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 6/10

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!