Valencia – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencia har knappast imponerat under säsongsinledningen. Som tänkt utmanare till Europaplatserna, eventuellt även till Champions League, som man medverkar i detta spelåret, har klubben inte förmått att hitta rätt alls. Det stora orosmolnet är anfallsspelet. Det skapas för lite chanser och när de skapas är ineffektiviteten stor. Räcker att kolla på lagets statistik, fem mål på sju ligamatcher.

Barcelona radade upp tre vinstfria matcher mot Girona, Leganés och Bilbao innan lagets styrkebesked i Champions League, där Tottenham besegrades med siffrorna 4-2 på Wembley Stadium. Katalanerna har en fantastisk kapacitet, men inte alltid fått ut den hittills under året. Trots detta är gästande Barcelona alltjämt placerade etta i serien, med Real Madrid på sämre målskillnad precis under.

Jag spelar på raka tvåan till 1,71 @ expekt.

  • Match: Valencia – Barcelona
  • Spel: Barcelona (2)
  • Odds: 1,71 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar