Barcelona – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona går knackigt i ligaspelet, framför allt på sistone. Nämnvärt är att klubben numera återfinns på tredjeplatsen i Primera Division efter att ha plockat tre poäng på de fyra senaste matcherna. Dessutom har Barcelona inte vunnit någon av dem här matcherna. ”Barca” spelade tre oavgjorda och förlorade en match. I det viktiga Champions League-mötet mot Tottenham, visade laget vilka kvalitéer de besitter.

Sevilla går som tåget i ligaspelet och leder i skrivande stund ligan. Nu väntar ”seriefinal” mot Barcelona på Camp Nou. Bortamatchen som är lite av en mardröm för gästerna, där laget förlorat sex raka möten. Det går inte att ducka för Sevillas makalösa form, man har 4 raka övertygande ligasegrar. Det skall dock mycket till om laget skall besegra Barcelona här på Camp Nou, trots att Sevilla är i en lysande form.

Jag spelar på Sevilla +2,0 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Sevilla
  • Spel: Sevilla + 2,0 (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar