Wellington – WS Wanderers

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Nya Zeelands fotbollsstolthet Wellington Phoenix tar emot AFC Champions League-mästarna Western Sydney Wanderers i den femte omgången av A-League. Wanderers vann alltså asiatiska Champions League nu i veckan, trots att man blev utspelade totalt av Al Hilal i båda mötena, men frågan är nu om man kan ta med sig självförtroendet in i A-League?

Wellington Phoenix har börjat säsongen bra med 2 vinster och 2 förluster. Vinsterna mot Central Coast (1-2) och Newcastle Jets (4-1) var imponerande även om motståndet inte var det bästa. I premiären mot Perth Glory (förlust 1-2) var man helt okej, man hade inte marginalerna med sig helt enkelt. Nu senast blev man utspelade i 90 minuter av ligans kanske bästa lag Melbourne Victory. Hur som helst så har man sett stabila ut, i alla fall när man mött lite sämre lag, och det verkar som att offensiven fungerar även utan spelartappen inför säsongen. Förra säsongen så vann man ett möte mot Wanderers och spelade oavgjort i två. Då Wanderers ser svagare ut den här säsongen än tidigare så tror jag att Wellington har en riktigt bra chans att plocka tre poäng här, och spelar man som man gjort hittills så ser det riktigt bra ut! Man har bästa laget tillgängligt vilket också är positivt.

Western Sydney Wanderers kom tvåa i A-League förra säsongen, och nu har man alltså vunnit AFC Champions League. Men inför säsongen tappade man många spelare och man är inte alls samma lag som förra säsongen, och vinsten mot Al Hilal var bara ren tur, och mycket får man tacka målvakten Covic för. I ligan har man inlett med två förluster, först borta mot Melbourne Victory (4-1) och sedan derbyt mot Sydney FC (3-2) och mycket tyder på att man kommer få det tufft den här säsongen. Spelmässigt har det inte sett speciellt lovande ut, och resultaten är bedrövliga då man släppt in 7 mål i deras två matcher. Anledningen till att man endast spelat två matcher inför femte omgången är som sagt för att man spelat cupmatcher senaste veckorna. Man har två viktiga avbräck i Saba som är avstängd, men även anfallaren Santalab som har skadat sig. Inhopparen Appiah är dessutom inte uttagen till matchen.

Wellington har god chans på tre poäng i den här matchen. Nu spelar man framför hemmafansen i Nya Zeeland mot ett WS Wanderers som inte alls är lika bra som tidigare säsonger. Lägg därtill att en av deras bästa spelare i Santalab är skadad. Man är i extas över cupvinsten naturligtvis, men att bli utspelade och behöva jaga boll i 90 minuter tar på krafterna, och man har nog inte tänkt på den här matchen speciellt mycket nu i veckan. Wellington kommer med bästa laget och jag ser inte att man kan förlora den här matchen, därför spelas Wellington vinst med insatsen tillbaka vid oavgjort med en medelinsats.

  • Match: Wellington Phoenix – WS Wanderers
  • Spel: Wellington Draw no Bet
  • Odds: 1.80 @ betway
  • Insats: 2.5/5 Units
  • Spelstopp: 07:30

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar